Over de opvang
Welkom
Vogel in nood?
Over de opvang
Onze doelstellingen
Anbi
Jaren in vogelvlucht
Donateurs
Anders Helpen
Vrijwilligerswerk
Nieuwsarchief
Nieuwsbrief
Web-links
Laatste nieuws
Goed om te weten!

Aan de Stichting Mens, Dier en Natuur - Vogelopvang Woudenberg zijn de volgende keurmerken toegekend:

anbi goedgekeurd

KGBlogoweb

Meest bekeken

akkaDier tussen wal en schip!?

Voor veel dieren in Nederland is geen ‘officiële’ opvang geregeld. Zij zijn volledig afhankelijk van particuliere initiatieven. Akka’s ganzenparadijs in Zandpol is zo’n initiatief. En dat niet alleen, Akka is  een verwonderende illustratie van waartoe een dier leiden kan.   

Akka’s ganzenparadijs is niet een opvang voor alleen ganzen. Ze vangen daar vele soorten dieren op. Zoals ook kippen, hanen, kalkoenen, zwanen en pauwen.

Daarnaast vangt de opvang andere dieren op zoals afgedankte landbouwhuisdieren. Vaak zijn dat dieren die in de openbare ruimte ongewenst zijn of dieren die door particulieren niet meer als wenselijk worden beschouwd. Ook de landelijke inspectiedienst Dierenbescherming weet Akka’s Ganzenparadijs te vinden. Er worden regelmatig dieren binnen gebracht die in beslag zijn genomen. Het ganzenparadijs netwerkt en heeft daardoor in Nederland veel contacten met dierenambulances en vogelasielen. Altijd bereid om de helpende hand te bieden.  

De stichting doet zijn doel eer aan: zoveel mogelijk levende wezens die het moeilijk hebben te helpen en een vangnet te zijn voor: verwaarloosde, mishandelde of met dood bedreigde dieren, in de ruimste zin van het woord! De stichting krijgt geen subsidies en is zelfvoorzienend door het werven van donateurs en fondsen.

Akka’s ganzenparadijs, altijd een warm welkom voor miskende dieren.
Lees hier meer over gans Akka, zij is nog altijd een stille, maar niet minder intens drijvende kracht én een bron van inspiratie achter de Stichting Akka’s Ganzenparadijs. Heel mooi, waar dieren toe kunnen leiden!
Chögyal Trizin, bij deze voor jou en je medewerkers: duim op!

 
Weetjes ...

aantal vogels
dat vanaf 01-01-2016
bij de opvang is gebracht:

696
Facebook

ga naar onze facebook pagina

Vogels
 

Disclaimer & Privacystatement   

Designed by OSinIT!